powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Και από θέαμα, μηδέν.


Με τον τρόπο, που έχει αποδείξει εδώ και χρόνια, ότι μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, παίζοντας μόνο άμυνα για να πάρει το αποτέλεσμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο χτύπησε και πάλι.



Μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά κρατάει το κόσμο αρκετά μακριά από το θέαμα. Παίζοντας ένα ακόμα παιχνίδι άμυνας ο Μουρίνιο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να φέρει το παιχνίδι στο «σπίτι» του.

Κατά 70%, σύμφωνα με τα στατιστικά, στην επόμενη φάση περνάει η ομάδα που έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της και το πρώτο έχει λήξει 0-0. Ο Σιμεόνε αμέτοχος από τον πάγκο δεν μπορούσε να περάσει αυτό το πάθος του προς τους παίκτες και έτσι οι ίδιοι έμεινα μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Με πολύ φτηνές φάσεις, με άσχημα τελειώματα, κακές επιλογές και τραυματισμούς, εξελίχθηκε το αποψινό παιχνίδι. Το θέαμα ήταν το τελευταίο που είδαμε σε αυτό το παιχνίδι καθώς η Ατλέτικο προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά η Τσέλσι καλά κρατούσε.

Τα άσχημα τελειώματα δεν έλειψαν από το παιχνίδι, δείχνοντας ίσως ότι η Ατλέτικο είχε το άγχος και φάνηκε να είναι κατώτερη των περιστάσεων. Ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του ανέφερε ότι έχει δει πως παίζει η Ατλέτικο και μπορεί να την εγκλωβίσει, κάτι που τελικά κατάφερε να κάνει.

Οι τραυματισμοί δεν έλειψαν από το αποψινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στην αρχή ο Τσεχ, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο χορτάρι χτυπώντας το χέρι του, κάνοντας νεύμα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Στην συνέχεια ο Τέρι που έπεσε επάνω στον Νταβίντ Λουίζ, στραβοπάτησε και έπεσε στο χορτάρι σπαράζοντας. Τρίτος και τελευταίος, ο Ραούλ Γκαρθία, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και στην θέση του μπήκε ο Βίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ