powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αποδεκατισμένη στη ρεβάνς η Τσέλσι!


Με πολύ σημαντικές απουσίες καλείται να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης η Τσέλσι στο δεύτερο ημιτελικό του Champions League.


Ο Ζοζέ Μουρίνιο, αν και είδε την ομάδα του να παίρνει θετικό αποτέλεσμα χθες στη Μαδρίτη, έχει πολλούς λόγους να πονοκεφαλιάζει ενόψει του επαναληπτικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

Ο Πέτρ Τσέχ τραυματίστηκε στον ώμο και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, όπως και ο αρχηγός και ηγέτης της Τσέλσι Τζόν Τέρι. Ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι θα χάσει και αυτός τα εναπομείναντα παιχνίδια των Λονδρέζων. Επιπλέον και ο Αζάρ είναι ακόμη ανέτοιμος και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό δεν είναι σίγουρη.

Εκτός από τους τραυματίες ο Μουρίνιο θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Φράνκ Λάμπαρντ και του Τζόν Όμπι  Μίκελ, καθώς οι δύο χαφ συμπλήρωσαν κάρτες και δεν υπολογίζονται. Οι λύσεις για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ακόμη πιο περιορισμένες αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Μάτιτς και ο Σαλάχ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ