powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Άντεξε στην πίεση και κέρδισε η Ρεάλ!


Ίσως να φοβήθηκε σε κάποιες στιγμές η Ρεάλ, αλλά το σημαντικό για αυτήν είναι η νίκη με 1-0 απέναντι σε Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα.



Πολύ κλειστά, με την κατοχή στους γηπεδούχους, έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο σπίτι της. Τα επιθετικά όπλα τον Μαδριλένων χρειάστηκαν μόνο μια φορά να οπλίσουν για να πυροβολήσουν. Με το 1-0 η Ρεάλ κάνει το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η Μπάγερν κρατούσε την κατοχή και δημιουργούσε τις ευκαιρίες με τον «Άγιο Ίκερ» να είναι πάλι εκεί για τους Μαδριλένους, κρατώντας του ζωντανούς με μεγάλες πιθανότητες για την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει κριθεί γιατί πολύ απλά οι Βαυαροί έχουν 90 λεπτά να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μέσα στο «σπίτι» τους.

Το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 19', μετά την ταχύτατη προώθηση της Ρεάλ στην επίθεση, ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στους Μερένχες. Όλα ανοιχτά για την Ρεβάνς που θα γίνει σχεδόν σε μια εβδομάδα από τώρα.

Το πλήγμα για την Ρεάλ ήταν ότι ο Πέπε έφυγε τραυματίας για να μπει στην θέση του ο Ραφαέλ Βαράν, ενώ για την Μπάγερν ήταν ότι ο Ριμπερί δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 73' πέρασε στην θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ