powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αρνητικός ο Κλόπ, κοιτάει Φαν Χάαλ


Πιστός στην Μπορούσια παρουσιάζεται ο 46χρονος προπονητής, την ώρα που ο Λουίς Φαν Χάαλ φιγουράρει ως φαβορί στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την Γιουνάιτεντ.


Διέψευσε τις φήμες που τον έφεραν ως φαβορί για την θέση του προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γιούργκεν Κλόπ. Ο έμπειρος τεχνικός, που πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2018, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η δέσμευση του με την ομάδα και τους ανθρώπους της δεν είναι εύθραυστη και ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο εκλεκτός των διοικούντων για αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ''κόκκινων διαβόλων'' και μάλιστα ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός σε αυτή την προοπτική έχοντας ως σίγουρο υποστηρικτή τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Για την Γιουνάιτεντ σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο η μεγάλη εμπειρία και οι επιτυχίες του Ολλανδού προπονητή, που έχει περάσει από τους πάγκους ομάδων όπως ο Άγιαξ, η Άλκμααρ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα και η Εθνική Ολλανδίας. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να ξοδέψει 200 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι για την ριζική αναδόμηση της ομάδας και ο Φαν Χάαλ φαίνεται να είναι η ιδανική περίπτωση για να τα αξιοποιήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ