powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τα κλειδιά στον Φαν Χάαλ!


Όπως όλα δείχνουν ο Λουις Φαν Χάαλ έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Αν και ο Ράιαν Γκίγκς ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της Μάντσεστερ, με νίκη 4-0 στο παιχνίδι με τη Νόριτς, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επισήμως η συμφωνία των Κόκκινων Διαβόλων με τον έμπειρο Ολλανδό προπονητή Λουις Φαν Χάαλ.

Μετά από μια αποτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας απέλυσε τον Ντέιβιντ Μόγες και παρουσιάζεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στο ρόστερ. Η επιλογή του 62χρονου Ολλανδού είναι ικανή να φέρει και πάλι την αισιοδοξία στους χιλιάδες απογοητευμένους φιλάθλους της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 25 εκατομμύρια λίρες. Παράλληλα, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να του διαθέσει περίπου 100 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές. Ο Ολλανδός προπονητής θα διατηρήσει τους συνεργάτες του από την εθνική Ολλανδίας, τους Πάτρικ Κλάιφερτ και Φρανς Χόκ. Τέλος, είναι εξαιρετικά πιθανό να διατηρήσει τη θέση του στο τεχνικό επιτελείο ο Ράιαν Γκίγκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ