powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μπορεί να χάσει το Μουντιάλ ο Μήτρογλου!


Με τα χειρότερα σενάρια να ξετυλίγονται για τον Κώστα Μήτρογλου, πλέων μαθαίνουμε πως μπορεί να μην εκπροσωπήσει την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι.



Άσχημα τα πράγματα, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα, για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον κινδυνεύει να χάσει και το Μουντιάλ. Το πρόβλημα με το πόδι του θα κρατήσει τον Έλληνα διεθνή εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κώστα Μήτρογλου, όπως αναφέραμε και σε παλαιότερο άρθρο μας, βρίσκεται στην Ιταλία σε εξειδικευμένο κέντρο για την αποθεραπεία του ποδιού του, εδώ και 10 μέρες. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο Έλληνας φορ θα μείνει εκεί ακόμα 2 εβδομάδες με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η θεραπεία του.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και για την Εθνική μας, αλλά και για τον Σάντος, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει το Κώστα, μιας που είναι μεγάλα τα ερωτήματα. Πρώτον, κανείς δεν ξέρει αν ο Μήτρογλου θα είναι έτοιμος ιατρικά να πάρει μέρος στο Μουντιάλ και δεύτερον, υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αν είναι έτοιμος ιατρικά, να μην είναι σε θέση να παίξει λόγο φυσικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ