powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έβαλαν τις βάσεις Ρεάλ και Παρί.


Μεγαλειώδης εμφάνιση για την Ρεάλ Μαδρίτης που συνέτριψε με 3-0 την Ντόρτμουντ και έβαλε τις βάσεις για τους «4». Εκπληκτική και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-1 την Τσέλσι του Μουρίνιο, αλλά όλα είναι ανοιχτά.



Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0:

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης, που πήρε την εκδίκηση που αναζητούσε από πέρσι. Βούτυρο στο ψωμί της επίθεσης της Ρεάλ η ανοιχτή άμυνα της Ντόρτμουντ, που έδωσε πολλές ευκαιρίες με τον Βάιντερφέλερ να κρατάει μακριά από τον γκολ τους «Μαδριλένους» σε αρκετές φάσεις.

Το σκορ για την Ρεάλ άνοιξε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 3ο λεπτό του αγώνα, επισημαίνοντας πως δεν θα είναι εύκολο βράδυ για τους «Βεστφαλούς». Τα τέρματα για τους «Μερένχες» διπλασίασε ο Ίσκο με ένα ωραίο σουτ στο 27'. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από λάθος της άμυνας της Ντόρτμουντ, στο 57'.

Ίσως το σκορ να αδικεί λίγο την Ντόρτμουντ η οποία θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα, αλλά δυστυχώς για αυτούς έπεσαν επάνω σε έναν απίστευτο Πέπε. Το μελανό σημείο για την ομάδα της Μαδρίτης, από την σημερινή βραδιά, είναι ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι κάτι σοβαρό.


Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι 3-1:

Μπορεί να μην έχει βαρυά φανέλα στο Champions League η Παρί, αλλά κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Μουρίνιο, καθώς επικράτησε επί της Τσέλσι με 3-1. Η Τσέλσι προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά μάταια, αφού οι Παριζιάνοι είχαν λύση για όλα τα προβλήματα.

Η Παρί ξεκίνησε σε έναν δαιμονιώδη ρυθμό, πετυχαίνωντας ένα γκολ πολύ νωρίς με τον Λαβέτσι. Μετά το γκολ του Λαβέτσι στο 4ο λεπτό η Παρί έψαχνε απεγνωσμένα άλλο ένα για να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι, κάτι που τελικά δεν έγινε γιατί η Τσέλσι διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση.

Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε την παράβαση στο 26' και 1 λεπτό αργότερα ο Αζάρ από την βούλα του πέναλτι έκανε το 1-1. Με την Παρί να μην έχει κάτι περαιτέρω να πει, έρχεται ένα φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο της έδωσε την ευκαιρία για ένα γκολ. Ένα γκολ το οποίο ήρθε, αλλά από άλλα πόδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Νταβίντ Λουίζ χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στο σημείο που βρισκόταν έβαλε το αυτογκόλ, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι φάνηκε να συμβιβάζεται με το σκορ και απλά κρατούσε το παιχνίδι στον δικό της ρυθμό. Από μια φάση στο τέλος, όμως, ο Παστόρε αφού εξέθεσε 3 αμυντικούς της Παρί, σκόραρε από ένα πολύ δύσκολο σημείο στην κλειστή γωνία του Τσεχ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Παρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ