powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποια Μπάγερν;


Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατατρόπωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης με σκορ 0-4, την πιο βαριά ήττα της Μπάγερν στην Ευρώπη.



Σε ταινία για έναν ρόλο μετέτρεψε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι, καθώς η Μπάγερν δεν είχε τρόπο και όρεξη να βγάλει την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή. Οι Μαδριλένοι έδωσαν ένα καλό μάθημα και στην Μπάγερν, αλλά και στον Πεπ και τώρα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον τελικό της Λισαβόνας.

Στα πρώτα λεπτά η Μπάγερν προσπάθησε να βρει χώρους, αλλά μάταια. Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε τοίχο και κάπου εκεί ήρθε μια στημένη φάση για την Ρεάλ. Ο Ράμος πιο ψηλά απ' όλους και 0-1. Το παιχνίδι φάνηκε ότι θα είναι δύσκολο από το 16', και στο 20' έγινε ακόμα πιο δύσκολο, μιας που η αεροπορία της Μπάγερν είχε πρόβλημα. Ο Ράμος με τα 2 γκολ του έβαλε για τα καλά τους Βαυαρούς στον τοίχο και οι Μερένχες ήδη ήξεραν ότι είναι στον τελικό.

Η Μπάγερν όχι δεν ξύπνησε, αλλά υπνωτίστηκε ακόμα παραπάνω καθώς οι πάσες τις έφταναν στο κέντρο και πάλι πίσω. Χωρίς λύσεις λοιπόν, ήρθε και το 3-0 από τον Ρονάλντο σε άλλη μια αντεπίθεση για την Ρεάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πεπ για να κρατήσει αυτό το 0-3 και να μην δεχθεί άλλο γκολ θέλησε να ενισχύσει λίγο το κέντρο του και έριξε τον Χάβι Μαρτίνεθ στο παιχνίδι. Όντως τα πράγματα διορθώθηκαν αμυντικά, αλλά από παραγωγικότητα το απόλυτο μηδέν.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90' με ένα υπέροχο φάουλ α λα Ροναλντίνιο, στέλνοντας την μπάλα κάτω από το τοίχος την ώρα που όλοι σηκώθηκαν στον αέρα για να μην αφήσουν την μπάλα να περάσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσάμπι Αλόνσο χάνει τον  μεγάλο τελικό της Λισαβόνας γιατί δέχτηκε σήμερα την κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε ένα συγκεκριμένο αριθμό καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ