powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άμεσος κίνδυνος να χάσει ο Ρονάλντο τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρεϊ



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρεϊ καθώς η απουσία του μπορεί να αποβεί μοιραία για την "βασίλισσα" του ισπανικού ποδοσφαίρου. 


Ο 29χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υποφέρει στο αριστερό πόδι του που έχει παραλύσει και θέτει την συμμετοχή του αμφίβολη για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρεϊ. 

Ένας τραυματισμός που μπορεί να τον αναγκάσει να μείνει μέχρι και εκτός τελικού χάνοντας τον αγώνα με την αιώνια αντίπαλο της ομάδας του, Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος διεθνής τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Champions League με την Ντόρτμουντ όπου η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την γερμανική ομάδα. 

Τότε δεν βρέθηκε κάποια ενόχληση στο πόδι του Ρονάλντο και έτσι αγωνίστηκε και στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ έκει όπου αποχώρησε τραυματίας και διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του.

Παρ' όλα αυτά η απουσία του δεν στοίχισε στην προχθεσινή αναμέτρηση του δεύτερου ημιτελικού με την Ντόρτμουντ παρότι έχασε η Ισπανική ομάδα με 2-0. Η αναφορά για τον τραυματισμό του Ρονάλντο βγήκε σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της Ισπανικής ομάδας που δείχνει να μένει εκτός δράσης για περίπου 2 εβδομάδες που ουσιαστικά θα τον αφήσει εκτός του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης τον θέτουν αμφίβολο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League που διεξάγεται στις 22 ή 23 Απριλίου με πιθανές αντιπάλους στην επόμενη φάση την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ