powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Champinos League | Κλήρωση ημιτελικού


Η κλήρωση για τον ημιτελικό βρίσκει τον Πεπ απέναντι στην πρώην μεγάλη του αντίπαλο και τον Κουρτουά κόντρα στην ομάδα που ανήκει.



Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου:


Ένας πολύ δυνατός ημιτελικός με την Μπάγερν να έχει το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο παιχνίδι. Η Ρεάλ έχει την δίψα για να σηκώσει, επιτέλους, το 10ο της Champions League και φαίνεται να είναι αποφασισμένη. Η τακτικές του Πεπ, όμως, θα είναι είναι το πρόσθετο όπλο της Μπάγερν εκτός από το δυνατό σύνολο που διαθέτει. Η Ρεάλ έχει αμφίβολο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τραυματίστηκε και πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ. Σίγουρα θα περιμένουμε δύο παιχνίδια με φοβερό πάθος και θέαμα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν, μέχρι τέλους, και την παραμικρή πιθανότητα να περάσουν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22 και 30 Απριλίου, το πρώτο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το δεύτερο στο «Αλιάνζ Αρένα».


Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι:


Ο Τιμπό Κουρτουά έχει να αποδείξει πολλά σε αυτό το παιχνίδι, αφού βέβαια πληρώσει πρώτα, η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι 6 εκ. ευρώ για να μπορέσει να πάρει την άδεια. Ο Μουρίνιο κατεβαίνει με όλα του τα «βέλη» στην φαρέτρα για να αντιμετωπίσει την εκπληκτική φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρσελόνα στα προημιτελικά και η ομάδα που το καταφέρνει αυτό, από το 2008 και μετά, παίρνει το τρόπαιο. Το πάθος τη Ατλέτικο είναι μεγάλο και αυτό που έχει καταφέρει εώς τώρα είναι αξιοσημείωτο. Με ένα τόσο μικρό ρόστερ των 15 ατόμων έχει καταφέρει να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League και να διεκδικεί πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Μουρίνιο θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα και να είναι ο μόνος προπονητής που το έχει καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ