powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στην φυλακή ο «Μάκαρος»


Ποινή κάθειρξης δέκα ετών χωρίς αναστολή επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στον Μάκη Ψωμιάδη για τις κατηγορίες που ασκούσε η ΠΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπο του.


Ο πρώην ισχυρός άντρας της ΑΕΚ και πολύ πιο πρόσφατα του Α.Ο.Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, κατηγορείτε από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αφαίρεση 21,5 εκ. ευρώ από τα ταμεία της ομάδας, όταν ο ίδιος ήταν πρόεδρος εκεί.

Ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να κηρυχτούν ένοχοι οι κατηγορούμενοι αλλά το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της ΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη, ενώ για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους έκρινε ότι έπρεπε να κηρυχθούν ένοχοι, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, άμεσης συνέργειας σε αυτή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατά περίσταση.
Τέλος, από όλο το συμβάν πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Ο Μάκης Ψωμιάδης τιμωρήθηκε με 10ετή ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά. Επίσης, καταδίκασαν τον Χαρίλαο Ψωμιάδη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο, και τη λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου, σε ποινές φυλάκισης 5 και 4 χρόνια αντίστοιχα, με αναστολή και με εξαγορά της ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ