powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μεγάλες αλλαγές έρχονται σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!


Μεγάλες αλλαγές θα έρθουν φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Με το τέλος του πρωταθλήματος οι «αιώνιοι» θα κάνουν αρκετές κινήσεις για παίκτες και ήδη τα πρώτα ονόματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι δυο ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν απέναντι στις πανίσχυρες Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επικεντρώνονται πλέον στους τελικούς της Basket League οπού θα κρίνουν πολλά. Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει από τη θέση του οδηγού λόγω του αβαντάζ έδρας. Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού των δύο διοικήσεων υπάρχει η «επόμενη μέρα».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολλές αλλαγές θα γίνουν στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Προτεραιότητα της διοίκησης αυτή την στιγμή είναι να βρει τον νέο προπονητή της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη στα μέσα της σεζόν. O Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέλαβε στα δύσκολα την ομάδα και αν και είναι μικρές οι πιθανότητες, δεν αποκλείεται να συνεχίσει στον πάγκο του «Τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν μείνει τελικά ο Αλβέρτης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ξένου προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν και την αναζήτηση του αντι-Διαμαντίδη. Φυσικά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να "γεμίσει" το κενό του αρχηγού του Παναθηναϊκού όμως οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να βρουν έναν παίκτη που να ξεκουράζει τον Διαμαντίδη στην χρονιά η οποία μάλλον θα είναι η τελευταία του. Αυτός ο παίκτης μπορεί να είναι ο Νίκ Καλάθης ο οποίος "τελειώνει" απο τους Γκρίζλις και αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ βλέπει στο πρόσωπο του τον επόμενο ηγέτη του Παναθηναϊκού. Στον Παναθηναικό αναμένεται να κινηθούν και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη με τον οποίο είχαν επαφές και πέρυσι ενώ σε περίπτωση αποχώρησης του απο τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να προσθέσει στο ρόστερ του και τον Μάντζαρη.

Στο Τριφύλλι χρειάζονται ενίσχυση στην θέση 5 και σίγουρα θα ψάξουν και για κάποιον Έλληνα και υποψήφιος για την θέση αυτή είναι ο πρώην πράσινος, Ίαν Βουγιούκας ενώ δεν αποκλείεται και η περίπτωση του συμπαίκτη του Νικ Καλάθη, Κώστα Κουφού ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει απο τους Γκρίζλις. Σε περίπτωση που ο Μάικ Μπράμος αποχωρήσει απο τον Παναθηναικό η διοίκηση θα κινηθεί και για την απόκτηση του Κώστα Καιμακόγλου ο οποίος αποτελεί και στόχο του Ολυμπιακού.

Απο τον Παναθηναικό αναμένεται να αποχωρήσουν οι Ούκιτς, Κάρι, Ράιτ και Μπατίστ ενώ μπορεί να αποχωρήσει και ο Μάικ Μπράμος. Στόχος της ομάδας σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι η ελληνοποίηση της ομάδας με πολλά νέα ταλέντα και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και στον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε πέρυσι με την ομάδα όμως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του. Σε περίπτωση που χαθεί και πάλι το πρωτάθλημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει απο την ομάδα ενώ σε περίπτωση κατάκτησης του η παραμονή του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είναι δεδομένη.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ ευχαριστημένοι με τους νέους Έλληνες παίκτες οι οποίοι έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα, παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Μάντζαρης, ο Παπαπέτρου κλπ, όμως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τους ξένους που έχει επιλέξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Απο τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποχωρήσουν οι Κόλινς, Μπέγκιτς, Σίμονς, Σερμαντίνι και ίσως ο Πέτγουει, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με τον Στράτο Περπέρογλου ο οποίος αρνήθηκε την μείωση του μισθού που του πρότειναν και η ανανέωση μοιάζει δύσκολη αφού η οικονομική διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Η Αναντολού Εφές μοιάζει έτοιμη να προσθέσει στο δυναμικό της τον διεθνή παίκτη σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει απο τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν τον Έισι Λο ο οποίος είναι τραυματίας αλλα συνεχίζει να υπολογίζεται απο την ομάδα και ο Ολυμπιακός τον θέλει στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς όπως και τον Κώστα Καιμακόγλου ενώ ίσως κινηθούν και για τον Κάιλ Χάινς σε περίπτωση που αυτός μείνει ελεύθερος απο την ΤΣΣΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ