powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Γαλλικός σίφουνας!


Φανταστική εμφάνιση από τη Γαλλία, η οποία συνέτριψε με 2-5 την Ελβετία και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στην φάση των 16.

Υψηλά επίπεδα απόδοσης έπιασε η Γαλλία στο παιχνίδι με την Ελβετία την οποία σκόρπισε με 2-5 και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι  στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «τρικολόρ» του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν άμεσα 0-2 με δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού, καθώς μετά την κεφαλιά του Ζιρού στο 17, ο Ματουϊντί σκόραρε στο 18. Το χαμένο πέναλτι του Μπενζεμά δεν πτόησε τους Γάλλους, που έκλεισαν το ημίχρονο στο 0-3 με γκολ του Βαλμπουενά στο 40’.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ελβετία προσπάθησε να ρίξει το ρυθμό του αγώνα και αρχικά το κατάφερε. Στη συνέχεια, όμως, η Γαλλία ανέβασε και πάλι στροφές και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5 με τα γκολ των Μπενζεμά στο 67 και Σισοκό στο 72. Οι Ελβετοί ξύπνησαν στο φινάλε και κατάφεραν να μειώσουν με τους Τζεμαϊλί στο 80 και Τσάκα στο 87 αν και αυτά τα γκολ δεν ήταν αρκετά για να σώσουν την παρτίδα για την ομάδα τους.

Έτσι, η Γαλλία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση της στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, ενώ η Ελβετία πλέον μαζεύει τις δυνάμεις της ενόψει του παιχνιδιού με την Ονδούρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΒΕΤΙΑ (Ότμαρ Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Φον Μπέργκεν (9’ Σεντέρος), Ινλέρ, Σεφέροβιτς (70’ Ντρμιτς), Τσάκα, Μπεχράμι (46’ Τζεμαϊλί), Ροντρίγκες, Μεχμεντί, Τζουρού, Σακίρι

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Εβρά, Βαράν, Σακό, Ντεμπισί, Σισοκό, Καμπάιγ, Βαλμπουενά (82' Γκριεζμάν), Ματουιντί, Μπενζεμά (63’ Πογκμπά,), Ζιρού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αρένα Φόντε», Σαλβαδόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ