powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τα κατάφερε!


Με γκόλ του Ράνου στο 82ο λεπτό η Ξάνθη νίκησε με ανατροπή το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου και κατάφερε να παραμείνει στην Super League.  

Σε ένα παιχνίδι με πολλές αναταραχές, συνεχείς διακοπές και διαμαρτυρίες, η Skoda Ξάνθη νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1 και κέρδισε την παραμονή της στην πρώτη εθνική κατηγορία για 26η συνεχή σεζόν. Στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι Βολιώτες προηγήθηκαν με τρομερό σουτ του Γκούρμα στο 34ο λεπτό. Οι Ακρίτες έμειναν ψύχραιμοι, είχαν δοκάρι με τον Κάλβο στο 43’ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν με τον Γούτα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 1-1.

Η αποβολή του Μάνταλου δεν αποσυντόνισε τους παίκτες της Ξάνθης και τελικά έφτασαν στο 82ο λεπτό στο πολυπόθητο γκολ, με τον Αντώνη Ράνο. Βέβαια, την υπογραφή στην παραμονή στη Super League την έβαλε ο Κυριακίδης με τρομερή επέμβαση έπειτα από σουτ του Ιωάννου στις καθυστερήσεις. Έτσι, η ακριτική ομάδα παρέμεινε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας και πλέον αρχίζει να σκέφτεται την προετοιμασία της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ