powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ακολούθησε την Γερμανία η Βραζιλία!


Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, ένταση και ταχύτητα πραγματοποιήθηκε στο Εστάντιο Καστελάο για την φάση των «8» της διοργάνωσης, με την διοργανώτρια Βραζιλία να περνάει το εμπόδιο της, μέχρι τώρα, ασταμάτητης Κολομβίας.


Η Βραζιλία σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τους 2 κεντρικούς αμυντικούς της, ο οποίοι πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας για να ξεσηκώσουν όλο το γήπεδο, αλλά και την χώρα τους. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τιάγκο Σίλβα έμεινε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και μπροστά από τον αφηρημένο Σάντσες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φάσεις ήταν αμέτρητες και για τις 2 ομάδες, με τον Οσπίνα να δίνει ρεσιτάλ αποκρούσεων και τον Τιάγκο Σίλβα μαθήματα αμυντικής λειτουργίας. Τελικά, το δεύτερο γκολ της Σελεσάο ήρθε και πάλι από αμυντικό, αλλά αυτή την φορά από τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ δεν έδωσε περιθώρια στον πορτιέρο της Κολομβίας να αντιδράσει.

Η Κολομβία παρόλο που κέρδισε πέναλτι, μπορεί να νιώθει λίγο αδικημένη, καθώς ο Ζούλιο Σέζαρ ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Μπάκα και είδε μόνο την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαμές Ροντρίγκες και ξαναέβαλε στο παιχνίδι την Κολομβία. Το άσχημο γεγονός για τους Βραζιλιάνους ήταν ο τραυματισμός του Νέιμαρ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο άσος της Μπαρσελόνα φέρει σπάσιμο στην σπονδυλική στήλη και θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες (διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ