powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Στα ημιτελικά η Αργεντινή μετά από 24 χρόνια!



Μετά από 24 χρόνια η Αργεντινή κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ, νικώντας με 1-0 το Βέλγιο με γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Η Αργεντινή προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ, αφού επικράτησε 1-0 του Βελγίου με σκόρερ τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, σε ένα ματς που ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε διεθνείς συμμετοχές (91).

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο στράικερ της Νάπολι άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ στην κίνηση μετά από πάσα του Ντι Μαρία. Στη συνέχεια το Βέλγιο ανέβασε ρυθμό και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει την ισοφάριση αλλά η Αργεντινή συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια, με το Βέλγιο να προσπαθεί να φέρει τη μπάλα στην περιοχή των Αργεντίνων με βαθιές μπαλιές. Αν και το παιχνίδι δεν είχε πολλές μεγάλες στιγμές, στις καθυστερήσεις παρά λίγο να έρθουν τα πάνω κάτω. Αρχικά στο 93 ο Κουρτουά έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ του Μέσσι και στη συνέχεια ο Γκαράι απομάκρυνε ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Λουκάκου στη μικρή περιοχή.

Τελικά μίλησε η φανέλα της Αργεντινής, η οποία δεν έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά έχει καταφέρει να φτάσει στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και περιμένει τον αντίπαλο της από το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία-Κοστα Ρίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ