powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Στους 4 οι Οράνιε με ήρωα τον Κρουλ!



Η Ολλανδία νίκησε με 4-3 στα πέναλτι τη Κόστα Ρίκα, με πρωταγωνιστή το Κρουλ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 120' από το Φαν Χαάλ επειδή είναι εξαιρετικός στα πέναλτι.


Το ματς ήταν μονόλογος για την Ολλανδία, που ξεκίνησε όμως χωρίς πολύ πίεση από τους Οράνιε που έχασαν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20' με το Φαν Πέρσι. Ήταν καλύτεροι οι Ευρωπαίοι όμως ο Νάβας είπε όχι και σε ένα φαουλ του Σνάιντερ. 

Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί πίεσαν απίστευτα τη Κόστα Ρίκα χάνοντας τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη. Ειδικά από το 75' έως το τέλος του ματς. Ο Νάβας έλεγε όχι σε όλες τα σουτ, όπως και στη κεφαλιά του Φλαάρ, ο Σνάιντερ είχε δοκάρι στο 81', ο Φαν Πέρσι νικήθηκε από το Νάβας εξ επαφής, ενώ ο αμυντικός Τεχέδα πάνω στη γραμμή έβγαλε το πλασέ του Φαν Πέρσι στο 93' το οποίο χτύπησε και στο δοκάρι, όμως το 0-0 παρέμεινε, ενώ στο 91' θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ντίαζ για σκληρό τάκλιν στο Ρόμπεν.

Στη παράταση ο Νάβας συνέχιζε να λέει όχι στους Ολλανδούς, ενώ στο 117' η Κόστα Ρίκα έκανε το πρώτο της σουτ στην εστία με το Σίλεσεν να διώχνει με το πόδι. Στο 119΄ο Σνάιντερ είχε τρίτο δοκάρι για την Ολλανδία, ενώ στο 120' ο Φαν Χαάλ άλλαξε τερματοφύλακα επειδή ο Κρουλ είναι ειδικός στα πέναλτι, με το Σίλεσεν να κάθεται στο πάγκο.

Στα πέναλτι ο Κρουλ έπιασε τα πέναλτι των Ρουίζ και Ουμάνια, ενώ οι Ολλανδοί ευστόχησαν και στα 4 πέναλτι τους με τους Φαν Πέρσι, Ρόμπεν, Σνάιντερ και Κάιτ. Μάλιστα ο Κρουλ έπεσε στη σωστή γωνία και στα 5 πέναλτι των Κοσταρικανών, και ο Φαν Χαάλ δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του. Οι Οράνιε πέρασαν δίκαια στους 4 και θα αντιμετωπίσουν εκεί την Αργεντινή.

Από τον αρθρογράφο μας Αποστόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ