powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Εκθρόνισε τον βασιλιά ο «Nole»!


Ο Novak Djokovic νίκησε τον "Βασιλιά" του Wimbledon, Roger Federer, με 6-7, 6-4, 7-6, 5-7, 6-4 σε έναν συγκλονιστικό τελικό που θα μείνει στην ιστορία.


Ο Nole αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του και έφτασε τα 7 Grand Slams, τους 45 τίτλους καριέρας και από αύριο θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης άξια με βάση την συνολική του παρουσία.

Ο Federer κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-7 μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου, όμως ο Djokovic έφερε τα πράγματα στα μέτρα του με το brake που έκανε στο 2ο σετ, κατακτώντας το με 6-4. Ο Σέρβος έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σετ παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Το 2-2 ήρθε ως απάντηση από τον Ελβετό, σε ένα σετ με έναν σορό από brake, το οποίο κατάφερε να πάρει με 5-7 από 5-2. Ο Nole ήταν όμως εκεί για να πανηγυρίσει το δεύτερο τίτλο του στο Wimbledon και να εκθρονίσει τον «βασιλιά» Federer από τον θρόνο του. Από αύριο ο Σέρβος θα είναι και επίσημα το νούμερο 1 του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ