powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Και επίσημα Μπλαουγκράνα ο Σουάρες!


Και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ουρουγουανός άσος Λουις Σουάρες.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα κι επίσημα είναι ο Λουίς Σουάρες, αφού το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του.  Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού.

Το μόνο που απομένει είναι να ταξιδέψει ο 27χρονος την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το πενταετές του συμβόλαιο και στη συνέχεια να παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και τους οπαδούς.

Ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

"Η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το πενταετές του συμβόλαιο και στη συνέχεια να παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και τους οπαδούς ως παίκτης της Μπαρτσελόνα".

Ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

"Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει πως ο Λουίς Σουάρες θα φύγει από τον σύλλογο, αφού ήρθαμε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης τώρα έχει άδεια για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λουίς για τη συνεισφορά του και τον ρόλο που είχε στο να επιστρέψει η ομάδα στο Champions League. Άπαντες στη Λίβερπουλ εύχονται στον Λουίς και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον".

Δήλωση Σουάρες για τη μεταγραφή:

Ο Λουίς Σουάρες έκανε την ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ: "Με βαριά καρδιά αφήνω τη Λίβερπουλ για μία νέα ζωή και νέες προκλήσεις στην Ισπανία. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ερωτευτήκαμε τον σύλλογο και την πόλη. Ωστόσο, το πιο σημαντικό ήταν ότι ερωτευτήκαμε τους οπαδούς. Πάντα με στηρίζατε κι εμείς, ως οικογένεια, ποτέ δε θα το ξεχάσουμε. Πάντα θα είμαστε οπαδοί της Λίβερπουλ.

Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε την απόφασή μου. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε για να μείνω, αλλά το να παίξω στην Ισπανία ήταν όνειρό μου. Εκεί ζει η οικογένεια της γυναίκας μου, ήταν ένα όνειρο πολλών χρόνων. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εύχομαι στον Μπρένταν Ρότζερς και στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον. Ο σύλλογος είναι σε εξαιρετικά χέρια και είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένος και τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος που βοήθησα τη Λίβερπουλ να επιστρέψει στην ελίτ της Premier League και στο Champions League. Ευχαριστώ ξανά για μερικές φοβερές στιγμές και αναμνήσεις. You'll Never Walk Alone".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ