powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Κλέβει Νάβας από τη Μπάγερν η Ρεάλ?



Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και να αρπάξει τον Κέιλορ Νάβας μέσα από τα χέρια της Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων του Κέιλορ Νάβας στη Λεβάντε και να τον κάνει δικό της. Με τις φήμες αποχώρησης του Ντιέγκο Λόπες και τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Ίκερ Κασίγιας, η διοίκηση των Μαδριλένων φαίνεται διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει τον τερματοφύλακα-αποκάλυψη του Μουντιάλ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου έχει μάλιστα να επιδείξει 21 αποκρούσεις στα 23 συνολικά σουτ που έγιναν στην εστία του (91% ποσοστό επιτυχίας).

Τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι ο Κοσταρικανός γκολκίπερ θα πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου ως μπακ-απ του Μάνουελ Νόιερ, αλλά απ' 'οτι φαίνεται οι Βαυαροί δεν παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι της απόκτησης του τερματοφύλακα της Λεβάντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ