powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Αλέγκρι αναλαμβάνει τη Γιουβέντους!


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους, αντικαθιστώντας τον Αντόνιο Κόντε που παραιτήθηκε.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Γιουβέντους μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

"Για μένα είναι τιμή, είμαι πολύ χαρούμενος και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είσαι προπονητής της Γιουβέντους. Κληρονομώ μία ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια κέρδισε το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω ώστε να έρθουν ακόμα περισσότερες νίκες. Με αποτελέσματα, δουλειά και επαγγελματισμό θα συνεχίσουμε να νικάμε. Με τον Πίρλο έχουμε εξαιρετική σχέση. Πήραμε ένα πρωτάθλημα, περάσαμε αξέχαστες στιγμές και είμαι τυχερός που τον συναντάω ξανά.Θα εργαστώ σκληρά πάνω στα χαρακτηριστικά της ομάδας, η οποία έκανε τρία εξαιρετικά χρόνια. Θα μαχόμαστε για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Στην Ευρώπη είναι καθήκον μας να πάμε καλά στο Champions League. Δε θα είναι εύκολο να πάρουμε τέταρτο πρωτάθλημα στη σειρά, αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση", δήλωσε ο Αλέγκρι κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Βέβαια μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη εξέλιξη για τους οπαδούς της Γιουβέντους. Δεν είναι μόνο το δέσιμο που είχαν με τον Αντόνιο Κόντε, αλλά και η αντιπάθεια προς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε κάνει καυστικές δηλώσεις για τη Γιουβέντους και την εύνοια που έχει από τη διαιτησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ