powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε.


Η μαχητική Αλγερία έβαλε δύσκολα στους Γερμανούς, αλλά τελικά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της στην παράταση με 2-1 και να περάσουν στους 8.

Σαν μεγάλη ομάδα έπαιξε η Αλγερία απέναντι στη Γερμανία και την δυσκόλεψε αρκετά αλλά τελικά λύγισε. στην παράταση. Αγχωμένη και μη αποτελεσματική η ομάδα του Γιόακιμ Λέβ, έδειξε να μην μπορεί να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας των Αλερινών.

Στα 90 λεπτά αγώνα, οι Γερμανοί είχαν φλύαρη υπεροχή, έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες με Κροος και Γκέτσε στο πρώτο ημίχρονο και με Σβανστάιγκερ και Μίλλερ στο δεύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρούν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Αλγερινοί προσπαθήσαν να ροκανίσουν το χρόνο, κατεβάζοντας το ρυθμό του αγώνα με τον τρόπο παιχνίδιου τους.

Στην παράταση όμως, ο Σίρλε με τακουνάκι και ο Εζιλ με κοντινό σουτ έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στη Γερμανία. Ο Τζαμπού μείωσε σε 2-1 για την Αλγερία στις καθυστερήσεις αλλά πλέον ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσει κάτι η ομάδα του.

Έτσι, η Γερμανία πανηγύρισε μια αρκετά δύσκολη πρόκριση και πλέον προετοιμάζεται για τη πολύ μεγάλη μάχη με τη Γαλλία στην φάση των 8 της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ