powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Με το ζόρι και η Αργεντινή!


Η Αργεντινή στους 8 με Ντι Μαρία στο 118', δραματικό φινάλε με δοκάρι στο 121' για τους Ελβετούς με το Τζεμαιλί!

Σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε η Αργεντινή νίκησε με 1-0 την Ελβετία, με γκολ στο 118' από το Ντι Μαρία. Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό με την Αργεντινή να έχει την κατοχή, όμως η Ελβετία έχασε 2 σημαντικές ευκαιρίες με τους Ξάκα και Ντρμπιτς. Στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή ήταν σαφώς ανώτερη βρήκε ανοιχτούς χώρους και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ιγκουαίν και Μέσι, όμως το 0-0 παρέμεινε. 

Στο πρώτο μέρος της παράτασης οι Ελβετοί ήταν πιο συγκεντρωμένοι έχοντας κατοχή χωρίς όμως κάποια σημαντική ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή έδειξε πως ήθελε να αποφύγει τα πέναλτι, και πίεσε, και μετά από μία εξαιρετική ενέργεια του Μέσι ο Ντι Μαρία με πλασέ έκανε το 1-0 στο 118'. 

Όμως οι Ελβετοί μας χάρισαν ένα συγκλονιστικό φινάλε, στο 121' ο Μπενάλιο ο τερματοφύλακας των Ελβετών προωθήθηκε στη περιοχή της Αργεντινής για ένα κόρνερ, και μάλιστα προσπάθησε να κάνει ένα ψαλιδάκι, ακούμπησε τη μπάλα που πήγε πλάγια και στη συνέχεια έπειτα από σέντρα ο Τζεμαιλί με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ρομέρο, το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος. Έτσι η Αλμπισελέστε πέρασε δύσκολα στους 8 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της από το ματς Βέλγιο-ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ