powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μεγάλη πρόκριση για Βέλγιο!


Παρά την μεγάλη εμφάνιση του Χάουαρντ, το Βέλγιο κατάφερε να νικήσει τις Η.Π.Α στην παράταση με 2-1 και να προκριθεί στους 8 για πρώτη φορά μετά το 1986.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερες ευκαιρίες. Οι Βέλγοι έφταναν με αξιώσεις στην περιοχή των Η.Π.Α αλλά όταν τελείωναν τις φάσεις έπεφταν πάνω στο εξαιρετικό Χάουαρντ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στι ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και οι Βέλγοι να είναι αυτοί που έχαναν ευκαιρίες με τον Χάουαρντ να είναι παρών. Εκεί που το Βέλγιο έφτασε κοντά στο γκολ ήταν στο 57 με το δοκάρι του Οριτζί. Πάντως, την ευκαιρία του αγώνα την έχασαν οι Η.Π.Α με τον Βοντολόφσκι να αστοχεί από το μισό μέτρο στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το γκολ, που έλειψε από το Βέλγιο στο 90λεπτο, ήρθε με το ξεκίνημα της παράτασης. Ο Ντε Μπρούιν στο 93’ νίκησε τον Χάουαρντ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το Βέλγιο συνέχιζε να πιέζει με αντεπιθέσεις και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0 με τον Λουκάκου. Οι ΗΠΑ ξαναμπήκαν αμέσως στο ματς, με τον Γκριν να μειώνει με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης και έβαλε φωτιά στο ματς. Τελικά, οι παίκτες του Βίλμοτς άντεξαν στην πίεση και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ