powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Στην Ατλέτικο ο πρώτος τίτλος.


Ψυχωμένη εμφάνιση της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη «βασίλισσα» όπου με γκολ του Μάντζουκιτς μόλις στο 2’ επικράτησε 1-0 της συντοπίτισσας της για να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας.


Ο πρώτος τίτλος στην Ισπανία, πήγε εκεί που κατέληξε και ο τελευταίος πέρυσι. Στα χέρια της Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία δείχνοντας το ίδιο πρόσωπο παρά την απουσία του Ντιέγκο Κόστα, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και να φτάσει για πρώτη φορά στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Το ξεκίνημα για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ονειρικό καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Μάντζουκιτς με το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας, άνοιξε το σκορ, το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ως ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Κολομβιανό διεθνή που εμφανίστηκε άστοχος στην τελική προσπάθεια. Μέχρι το τέλος η «βασίλισσα» δεν έδειξε ικανή να φτάσει στην ισοφάριση που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση και έτσι χάθηκε ο πρώτος τίτλος της για τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ