powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Έχασε, αλλά με το κεφάλι ψηλά!


Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε από την Ρόμα στο μεταξύ τους φιλικό, αλλά η Ένωση πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος.


Η ΑΕΚ εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά και παρόλο που έχασε με 1-2 το σκορ παραμένει πλασματικό, καθώς ο «δικέφαλος» έχασε τουλάχιστον 5 κλασικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και την νίκη. Η αδυναμία και η απειρία φάνηκε στις στημένες φάσεις από εκεί όπου και πληγώθηκε η ΑΕΚ.

Το σκορ άνοιξε για την Ρόμα ο Ιτούρμπε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν το τοίχος των γηπεδούχων άνοιξε και άφησε ανυπεράσπιστο τον Ανέστη. Το 0-1 ήρθε από τον Κεϊτά και πάλι από στημένη φάση, αλλά αυτή την φορά με κεφαλιά του 34χρονου μέσου της Ρόμα στο 53'.

Το 1-2 για την ΑΕΚ έκανε ο Ντακόλ στο 85' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Νίκος Γεωργέας σε μια προσπάθεια να βρεθεί απέναντι από τον Ντε Σάνκτις. Συγχαρητήρια άξιζε και ο κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος έφτασε σε αριθμό περίπου τις 20.000 σε ένα φιλικό, με την ομάδα να βρίσκεται στην Β' Εθνική.

Κάτι ακόμα που αξίζει να σημειωθεί είναι η βράβευση του Φραντσέσκο Τότι από την ομάδα του «δικεφάλου» για την συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια.


Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (80' Γεωργέας), Κολοβέτσιος (80' Σαρρής), Λαμπρόπουλος (80' Σβάρνας), Πεταυράκης (80' Γροντής), Κορδέρο (74' Φαγέ), Ανάκογλου (80' Ρόβας), Μάνταλος (46' Ζόριτς), Μπαρμπόζα (80' Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (59' Ντούνης), Αραβίδης (64' Ντακόλ)

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (74' Κόουλ), Ντε Ρόσι, Αστόρι (63' Τότι), Εμάνουελσον (74' Παρέδες), Κεϊτά, Ναϊνγκολάν (90'+3 Ουτσάν), Ιτούρμπε (63' Λιάιτς), Φλορέντσι (90'+3 Σανάμπρια), Ζερβινιό (63' Ρομανιόλι), Ντέστρο (74' Σόμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ