powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ξεκίνημα στη Super League!


Ξεκίνησε η φετινή Super League με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου, Κέρκυρα-Πανθρακικός και ΟΦΗ-Παναιτωλικός.


Χωρίς να δυσκολευτεί και να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη 3-1 επί της Νίκης Βόλου το εφετινό πρωτάθλημα της Super League. Θετικό ντεμπούτο του Αφελάι ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και πρόλαβε να σκοράρει στο 32ο λεπτό. Κασάμι (11) και Διαμαντάκος (28) οι άλλοι σκόρερ των Πειραιωτών. Καλή η παρουσία της Νίκης Βόλου ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτό. Έφτασε στο γκολ με τον Σκουρτάι στο 56ο λεπτό και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Ρομπέρτο.


Η Κέρκυρα δεν είχε νικήσει ποτέ τον Πανθρακικό στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, αλλά το κατάφερε στην πρεμιέρα της Super League, επικρατώντας με σκορ 2-1. Πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο οι «Φαίακες» που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Ναγιάρ (16) και Καϊκούτ (27), με την ομάδα της Κομοτηνής να μειώνει στο 62ο λεπτό με τον Ιγκόρ.


Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του Παναιτωλικού, αλλά και δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το 92ο λεπτό, όταν ο Αντώνης Πετρόπουλος «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό και χάρισε «τρίποντο» στην ομάδα του στην πρεμιέρα της Super League. Ο Τζενάρο Γκατούζο παρουσίασε στο ντεμπούτο του ένα σύνολο με στοιχεία από το δικό του ποδοσφαιρικό DNΑ. Ο Ιταλός προπονητής αποβλήθηκε μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα του, καθώς πανηγύρισε έξαλα την επιτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ