powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τους έφταιγε ο Μόγιες; Ας δούνε λίγο Τότεναμ!


Πολλά τα προβλήματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Σάντερλαντ και οι αποδοκιμασίες μόλις άρχισαν.


Πραγματικά το μόνο εύκολο για πέρσι ήταν να ρίχνουν τις ευθύνες στον προπονητής, τον Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά φέτος τι θα είναι αυτό που θα φταίει; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς λύσεις στην επίθεση έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ και παίρνει τον παρθενικό της βαθμό στο πρωτάθλημα σε δύο αγωνιστικές.

Το σκορ άνοιξε ο Χουάν Μάτα στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» στο 17', αλλά όλα πήγαν στράφι στο 30', όπου ο Ρόντγουελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε την Μάντσεστερ με την πλάτη στα σχοινιά.

Ίσως να πρέπει να παρακολουθήσουν και λίγο την Τότεναμ, η οποία βγάζει φωτιές και έχει μηδέν παθητικό στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Ο Τσαντλί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12' και ο Ντιέρ στο 30' διπλασίασε τα τέρματα για την Τότεναμ. 

Η ΚΠΡ ανήμπορη να αντιδράσει δέχθηκε και τρίτο γκολ από τον Τσαντλί στο 37'. Στο 65' ήρθε και το τελικό 4-0 από τον Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ, δημιουργώντας μια άκρως απολαυστική ατμόσφαιρα μπροστά στον κόσμο των «πετεινών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ