powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Χάμιλτον: «Παραδέχτηκε ότι έπεσε πάνω μου επίτηδες ο Ρόσμπεργκ»


Σύμφωνα με το BBC, ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε πως ο Ρόσμπεργκ του αποκάλυψε ότι έπεσε επίτηδες επάνω του στην μάχη για την πρώτη θέση.


Σάλος ξέσπασε για τις δηλώσει που έκανε ο Χάμιλτον και επιβεβαίωσε μετά από λίγο η Mercedes, καθώς ο Βρετανός οδηγός αποκάλυψε την συζήτηση που είχαν μεταξύ τους οι οδηγοί στο meeting της ομάδας.

Πως να είναι ζεστό το κλίμα μεταξύ τους την στιγμή που ο ένας προσπαθεί να βλάψει τον άλλο, στην προκειμένη περίπτωση ο Ρόσμπεργκ τον Χάμιλτον. Ο Λιούς δεν πίστευε στα αυτιά του μετά από την αποκάλυψη του Νίκο και ο ίδιος δήλωσε, 

«Μόλις είχαμε συνάντηση για το θέμα και βασικά είπε ότι το έκανε επίτηδες. Είπε ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, αλλά δεν ήθελε. Βασικά είπε ότι το έκανε για να αποδείξει κάτι».

Θέση για το συμβάν πήρε και ο Νίκι Λάουντα, αλλά και ο Τότο Βόλφ θεωρώντας το συμβάν απαράδεκτο γιατί όλο αυτό βλάπτει την ομάδα. Ο Βόλφ είπε, «Δεν πας να προσπεράσεις με το μαχαίρια ανάμεσα στα δόντια στον δεύτερο γύρο, προκαλώντας ζημιά και στα δύο μονοθέσια. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας και αυτός είναι να μην τρακάρουν μεταξύ τους».

Η ομάδα που επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Χάμιλτον στην δημοσιογράφο Jennie Gow, έδωσε παραπάνω πιθανότητες να ισχύει το συγκεκριμένο συμβάν και πλέον είναι στο χέρι της να χειριστεί την κατάσταση, χωρίς να ξέρουμε αν θα επέμβει και η FIA για λόγους σωματική ακεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ