powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Συνέχεια της 1ης αγωνιστικής!


Συνεχίστηκε σήμερα η 1η αγωνιστική της Super League με πέντε ακόμη αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα στα ελληνικά γήπεδα.


Με το… αριστερό μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα ο Π.Α.Ο.Κ μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Καλλονή, για την 1η αγωνιστική της Super Lague. Ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του εξαιρετικού Λεοζίνιο και άνοιξε το σκόρ στο 59 για την Καλλονή, ισοφάρισε ο Περέιρα στο 74 αλλά αποβλήθηκε αυστηρά από τον Κομίνη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Μπαρέρα.


Εμφανίζοντας χτυπητές αδυναμίες τόσο αγωνιστικά, όσο και άποψη ρόστερ, ο Παναθηναικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λεβαδειακό στο «δικό» του ΟΑΚΑ κι έμεινε στο 1-1. Ο Κώτσιος σκόρερ για τους Βοιωτούς στο 77, με πέναλτι του Πράνιτς στο 86 το τέρμα των «πρασίνων». Με λάθη η διαιτησία του Θάνου. Φωνάζουν οι "πράσινοι" για πέναλτι στη φάση που τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μπεργκ. Σοκ με τον Σουηδό που χτύπησε στον ώμο και θα μείνει δύο μήνες έξω. 


Το ρόλο του φετινού σκόρερ του Ατρόμητου επιβεβαίωσε με τη μία ο Θανάσης Παπάζογλου. Στην παρθενική του συμμετοχή, ο Έλληνας φορ αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου, καθώς δικό του τέρμα χάρισε στους Περιστεριώτες τη νίκη επί του Πλατανιά με 1-0.


Η Βέροια νίκησε με 3-2 την Ξάνθη, παρότι έδειχνε να ξεγλιστράει από τα χέρια της το παιχνίδι, στο οποίο ήταν μπροστά με 2-0 μέχρι το 77 χάρις στα γκολ των Βεργώνη στο 41 και Μπεν στο 48. Όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δυο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο, με τον Ομπόντο στο 77 και τον Λουσέρο στο 80 με πέναλτι.Τελικά ο Ντουμιτρέσκου στο 83 χάρισε τη νίκη στη Βέροια.


Ο Αστέρας Τρίπολης ζει το ευρωπαϊκό του όνειρο, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα τον προσγείωσε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα. Αν και ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Μπαράλες στο 42, ο ΠΑΣ πήρε τη μεγάλη νίκη με τα γκολ των Τσάβες στο 59, Ίλιτς στο 67 και Τζημόπουλου στο 70.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ