powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Μπάχαλο στον Π.Α.Ο.Κ



Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα Π.Α.Ο.Κ-Καλλονή στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να πιάνει από τον λαιμό οπαδό του «Δικέφαλου του Βορρά»!

Σε αντιπαράθεση με οπαδό του Π.Α.Ο.Κ ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή. Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» τον έπιασε από τον λαιμό με συνέπεια να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη ένταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας! Στην συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και ο ιδιοκτήτης του Π.Α.Ο.Κ αποχώρησε από το γήπεδο.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι όχι μόνο από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους αγώνες με τη Ζίμπρου και την Καλλονή αλλά κυρίως από την ελλειπή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τον τρόπο λειτουργείας και οργάνωσης της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει καλέσει τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζήση Βρύζα, Αγγελο Αναστασιάδη, Μαρία Γκοντσάρεβα και Ηλία Γεροντίδη στο Μακεδονία Παλλάς, για να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με θέματα την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στους δυο πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς και την κακή ψυχολογία των οπαδών που ως αποτέλεσμα είχε το επεισόδιο έξω από την Τούμπα με πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ