powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Κλείνει στην Ρόμα ο Μανωλάς!


Κάτοικος Ρώμης φαίνεται ότι θα είναι σε λίγες ώρες ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ανέβασε πολύ τις μετοχές του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έγινε περιζήτητος από πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες, με την Ρόμα να είναι τελικά αυτή που θα το κάνει δικό της.


Τελειώνει, σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα, το σίριαλ του Κώστα Μανωλά, τον οποίο διεκδικούσαν πολλές ομάδες ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν η Άρσεναλ, η Ρόμα, αλλά ακόμα και η Γιουβέντους. Από την στιγμή που τα πράγματα ναυάγησαν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ και δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, η Ρόμα με μια πολύ καλή προσφορά στα 15 εκ. ευρώ θα κάνει τον παίκτη δικό της από σήμερα κιόλας.

Μεγάλο ρόλο στην κίνηση της μεταγραφής του Μανωλά στην Ρόμα ήταν και ο Βασίλης Τοροσίδης, πρώην συμπαίκτης του Μανωλά στον Ολυμπιακό, αλλά και νυν στην Εθνική Ελλάδος. Το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ θα αγγίζει τα 1.2 εκ. ευρώ ετησίως και θα βρίσκεται στην Ρώμη για 4 χρόνια. Ο Μανωλάς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία πήρε εγγυήσεις από τον Ρούντι Γκαρσία. Ο προπονητής της Ρόμα μίλησε μαζί του και του ξεκαθάρισε πως θα έχει θέση βασικού στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ