powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Βερμάελεν


Η δεύτερη προσθήκη στην άμυνα έφτασε για την Μπαρτσελόνα και φυσικά δεν είναι κάποιος τύπου Ματιέ, καθώς αυτή την φορά οι «Μπλαουγκράνα» ψώνισαν από μπουτίκ και όχι από παζάρι.


Πολύ κοντά στο να κλείσε στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, ο οποίος αναμένεται αυτές τις μέρες να φτάσει στην Βαρκελώνη για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Αρκετά κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Βέλγου βρέθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σύμφωνα με δημοσιεύματα έδινε σχεδόν τα διπλάσια από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο παίκτης επέλεξε Ισπανία. Βέβαια, στο να τα βρει με την Γιουνάιτεντ δεν ήταν και ότι πιο εύκολο, καθώς η Άρσεναλ ήθελε να ανταλλάξει τον παίκτη με τον Σμόλινγκ, πράγμα το οποίο έβρισκε αρνητική την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο παίκτης είχε την έγκριση του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι το Α και το Ω για τις μεταγραφές της ομάδα, και έτσι θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για το ποσό των 15.000.000 λιρών. Ο ίδιος θα αμείβεται με 80.000 λίρες την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ