powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Θρίαμβος για Αστέρα, πανωλεθρία για Ατρόμητο!


Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 επί της Μάιντς, φιάσκο για τον Ατρόμητο που ηττήθηκε στην έδρα του με 1-3 από τη Σαράγιεβο και αποκλείστηκε.

Παρά την ήττα με 1-0 στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε παθιασμένος στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Μάιντς. Η ομάδα του Βεργέτη δεν φοβήθηκε τους Γερμανούς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 30 λεπτό με γκόλ του Ντε Μπλάσις και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Η απάντηση από τη Μάιντς ήρθε σύντομα, αφού στο 39 ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κου.

Στην δεύτερο ημίχρονο όμως, και παρά τα δύο δοκάρια των Γερμανών, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έδωσαν και την ψυχή τους και ο Μάσα με δύο υπέροχα τέρματα στο 68 και στο 86 υπέγραψε τον απόλυτο θρίαμβο για την ομάδα του χαρίζοντας μια πολύ μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Αντίθετα, το ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε για τον Ατρόμητο πριν καλά-καλά αρχίσει. Οι Περιστεριώτες πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη με 1-2 στο πρώτο ματς και ηττήθηκαν με 1-3 από την Σαράγιεβο στο Περιστέρι, αποχαιρετώντας πρόωρα το θεσμό του Europa League.

Η ομάδα του Παράσχου έκανε σημαντικά λάθη και βρέθηκε να χάνει με 0-2 με τα γκολ του Ντούλιεβιτς στο 24 και του Μπιλμπίγια στο 80. Αν και ο Ταυλαρίδης έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με κεφαλιά στο 86, η Σαράγιεβο ήταν και πάλι καλύτερη, είχε δοκάρι και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπίλμπιγια να είναι και πάλι ο δράστης έκανε το 1-3 και πέτυχε μεγάλη πρόκριση στέλνοντας στην κόλαση τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ