powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πέρασε η Άρσεναλ, αποκλείστηκε η Νάπολι.


Με γκολ του Αλέξις Σάντσες κατάφερε να λυγίσει την Μπεσίκτας η ομάδα του Βενγκέρ και να περάσει στους ομίλους του Champions League, ενώ η Νάπολι δέχθηκε βαριά ήττα από την Μπιλπάο.


Μια Άρσεναλ με αρκετές απουσίες πίεσε και κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη με το γκολ του Αλέξις Σάντσες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Εμφανώς καλύτερη η ομάδα του Βενγκέρ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν μια εύκολη νίκη, μιας που οι Τούρκοι είχαν ευκαιρίες που έκοβαν την ανάσα των φίλων της Άρσεναλ.

Η Νάπολι έπεσε θύμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φαίνεται από την αρχή της χρονιάς ότι θα ανεβάσει την Μπιλμπάο ψηλά. Μπορεί η ομάδα του Μπενίτεθ να άνοιξε το σκορ στο 47', αλλά τα περιθώρια στένεψαν αρκετά από την στιγμή που ανέλαβε ο Αντούριθ. Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο τελευταίος στο 61' και στο 69' έφερε τούμπα το παιχνίδι και έδωσε την πρόκριση στους Βάσκους. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ιμπάι Γκόμεθ στο 74' για γράψει το τελικό, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Νάπολι 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ