powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Επτάμηνη τιμωρία σε Γιαννακόπουλο!


Η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος επέβαλε επτάμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με επτά μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Οι τέσσερις μήνες αφορούν τα όσα δήλωσε μπροστά στις κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό και οι άλλοι τρεις για το γεγονός ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι.

Επιπλέον, εξαιτίας του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, μιας και δεν μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε Δ.Σ. όλο το διάστημα που παραμένει τιμωρημένος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ εναντίον της τιμωρίας που του επιβλήθηκε, ενώ να προσθέσουμε ότι εναντίον υπάρχει και μια καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ότι παρακολούθησε τον πέμπτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, αν και ήταν τιμωρημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ