powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κατέκτησε τo ICC η Γιουνάιτεντ(Video)


Η πρώτη «σφαλιάρα» ήρθε από τον Λουίς Φαν Χάαλ και ήταν εκτός συνόρων, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το International Champions Cup με ανατροπή απέναντι στην Λίβερπουλ (3-1).


Στην κατάκτηση του ICC έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 1-3 της Λίβερπουλ στον τελικό της διοργάνωσης. Μπορεί το πρωτάθλημα να μην ξεκίνησε ακόμα, αλλά ο Φαν Χάαλ έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την φετινή Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ στο 14', με τους τελευταίους να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να φτάνουν κοντά στο 2-0, χωρίς όμως να το πραγματοποιούν.

Η απάντηση από την Μάντσεστερ ήρθε στο διαβολικό δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ρούνεϊ στο 55' έφερε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία. Ο Μάτα μετά από 2 λεπτά κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή των «κόκκινων διαβόλων», γράφοντας το 1-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λίνγκαρντ στο 88'.

Γιουνάιτεντ (Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Τζόους, Σμόλινγκ, Έβανς (46' Μπλάκετ), Βαλένσια (9' Σο), Γιανγκ, Φλέτσερ (46' Κλέβερλι), Ερέρα (78' Λίνγκαρντ) Μάτα (69' Καγκάουα), Ρούνεϊ, Ερνάντες (69' Νανί)

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Κέλι, Σκρτελ, Σακό (74' Τουρέ), Τζόνσον, Τζέραρντ (63' Λούκας), Άλεν (62' Τσαν), Χέντερσον, Κοουτίνιο (77' Πέτερσον), Στέρλινγκ, Λάμπερτ (63' Άιμπ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ