powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσφερε θέαμα η Ρεάλ!


Ξέσπασε για τα καλά επάνω στην Ντεπορτίβο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πέτυχε 8 γκολ δηλώνοντας παρών για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Με το εκπληκτικό 2-8 απέδρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από την έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία προτίμησε να παίξει επιθετικά και να μην κρατήσει το σκορ στα μετόπισθεν. Με χατ τρικ του Ρονάλντο, 2 γκολ του Μπέιλ, 2 του Τσιτσαρίτο και 1 του Ροντρίγκες η Ρεάλ έδειξε ότι δεν πτοήθηκε από τις 2 ήττες στο πρωτάθλημα και είναι εκεί για να το κυνηγήσει.

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Ρονάλντο με εξαιρετική κεφαλιά, για να έρθει 8 λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκες με ένα μαγικό σουτ να στείλει την μπάλα στο «γάμα» της εστίας της Ντεπορτίβο. Ο Ρονάλντο χτύπησε και στο 41' για να στείλει την Ρεάλ με το 0-3 στα αποδυτήρια. Οι Μαδριλένοι μπήκαν λίγο μουδιασμένοι στο δεύτερο μέρος, με τον Μεντουτζανίν να το εκμεταλλεύεται και να κάνει το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από το 66' και μετά, όπου ο Μπέιλ έκανε το 1-4, η Ρεάλ έκανε επείδιξη και διέλυσε την Ντεπορτίβο. Στο 75' και πάλι ο Μπέιλ το 1-5. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ, κάνοντας το 1-6. Ο Τοτσέ μείωσε και πάλι σε 2-6 για την Ντεπορτίβο, αλλά η αλλαγή του Αντσελότι, ο Τσιτσαρίτο, με δύο δικά του τέρματα στο 88' και στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το τελικό 2-8 για την «Βασίλησσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ