powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκες για Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Ξάνθη


Με νίκες για τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ και την Ξάνθη ξεκίνησε η 4η αγωνιστική της Super League.

Το αήττητο της Βέροιας έσπασε ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, επικρατώντας με σκορ 3-0 των φιλοξενούμενων για την 4η αγωνιστική της Super League. Ήταν ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, με τη Βέροια να στέκεται καλά και τον Ολυμπιακό να μην έχει ρυθμό στο παιχνίδι του, αλλά να προηγείται με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μήτρογλου στο 33' ενώ σκόραραν επίσης ο Μπενίτες στο 88' και ο Κασάμι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και πάλι μέσα στην έδρα του και πάλι με το ίδιο σκορ πανηγύρισε ο ΟΦΗ επικρατώντας αυτή τη φορά του Ατρόμητου με 1-0 χάρη σε γκολ του Περογαμβράκη στο 46'. Οι Κρητικοί του Τζενάρο Γκατούζο ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αντίθεση με την ομάδα του Περιστερίου που δεν απείλησε ουσιαστικά σε καμία στιγμή την εστία του Λόρια.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Ξάνθη καθώς κέρδισε 2-0 στα Πηγάδια τον Λεβαδειακό. Τα γκολ για την Ξάνθη πέτυχαν δύο παίκτες που επέστρεψαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την καριέρα τους στο εξωτερικό. Ο Καπετάνος σο 37' και ο Κλέιτον στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Λεβαδειακός δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα και με δύο ισοπαλίες παραμένει χαμηλά στην κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ