powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε κεφάλι ο Π.Α.Ο.Κ


Πρωτοπόρος ο Π.Α.Ο.Κ μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, νίκες για ΠΑΟ, Βέροια, Κέρκυρα, ισοπαλία στο Εργοτέλης-Πανιώνιος.

Μία μέρα μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ο Π.Α.Ο.Κ απάντησε με μία εντυπωσιακή εμφάνιση για 45 λεπτά και ένα επιβλητικό 4-0 επί του ΟΦΗ, σκαρφαλώνοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο γκολ από τον κορυφαίο του γηπέδου Ρατς, ένα από τον Μακ και ένα από τον Αθανασιάδη για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Νίκης Βόλου στην Λεωφόρο και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι είχαν ως χρυσό σκόρερ τον Ατζαγκούν αλλά έχασαν σωρεία ευκαιριών με Καρέλη, Ντίνα και Πέτριτς και κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις υπέρ τους.

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Βέροια. Η Βασίλισσα του Βορρά έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο απέναντι στον Εργοτέλη και τον κέρδισε με 2-0 με σκόρερ τους Κάμπορα και Καλτσά στο 54' και στο 55' αντίστοιχα. Πλέον, η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Κέρκυρα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη μέσα στον Λεβαδειακό με 2-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χαβίτο στο 6', ισοφαρίστηκαν με γκολ του Κονέ στο 17', για να έρθουν δυο αναπάντητα γκολ με τους Μαρκόβσκι στο 39' και Χαβίτο στο 61'. Ο Λεβαδειακός μείωσε με φάουλ του Κονέ στο 70', αλλά το 2-3 ήταν το τελικό σκόρ.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Μορένο έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό στο 24' αλλά ο Λυκογιάννης ισοφάρισε στο 60' σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ