powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα για Ολυμπιακό στο Περιστέρι


Ο Ατρόμητος κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, νίκη για Αστέρα Τρίπολης στον Πλατανιά και ισοπαλία για Πανιώνιο και Ξάνθη.

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο των Περιστεριωτών. Σκόρερ για τον Ατρόμητο ήταν ο Καραμάνος, ο οποίος έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 29 λεπτό. Ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κράτησε τη νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός αν και είχε την κατοχή, αποδείχτηκε φλύαρος και αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Πρώτη απώλεια βαθμών στη Νέα Σμύρνη για των Πανιώνιο αφού έφερε 1-1 με τη Σκόντα Ξάνθη. Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Παντελή Καπετάνο στο 7ο λεπτό. Στο 33ο λεπτό ο Φλίσκας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε και οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση του Κολοβού. Αν και είχε πολλές ευκαιρίες και αριθμητική υπεροχή, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κακό παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Αν και ξεκίνησε με καλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια κυριάρχησαν τα λάθη και από τις δύο πλευρές. Τελικά, ένα λάθος του Μπανανά εκμεταλλεύτηκαν οι Αρκάδες και πήραν τη νίκη με γκολ του Μπαράλες στο 87.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ