powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μπόλικη δράση στην Premier League!


Χ για Άρσεναλ και Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, νίκες για Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Σίτι.

Λονδρέζικο ντέρμπι περιελάμβανε η ημέρα. Η Τότεναμ προηγήθηκαν στο 56' με το 4ο φετινό γκολ του Νασέρ Σαντλί μέσα στην έδρα της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Ο Έρικ Λαμέλα είχε την ασίστ, αλλά από λάθος του προήλθε η ισοφάριση, με τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν να ισοφαρίζει στο 74' με πλασέ από κοντά για το τελικό 1-1.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 2-1 της Γουέστ Χαμ. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ρούνει στο 5' και Φαν Πέρσι στο 22' με τον Σακό να μειώνει στο 37' για το τελικό 2-1. Απευθείας κόκκινη κάρτα πήρε ο Ρούνει για κλοτσιά στον Ντάουνινγκ και αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές.

Η Τσέλσι παραμένει μόνη στην κορυφή, αφού επικράτησε 3-0 της Άστον Βίλα. Ο Όσκαρ άνοιξε το σκορ στο 7', ο Ντιέγκο Κόστα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59' με το 8ο φετινό του γκολ με τον Ουίλιαν στο 79' να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τέλος η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-4 την Χάλ. Αν και προηγούνταν στο 11ο λεπτό με 0-2 με τα γκολ των Αγκουέρο και Τζέκο, η Σίτι ισοφαρίστηκε σε 2-2 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Μανγκαλά και πέναλτι του Αμπέλ Ερνάντες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Τζέκο και ο Λάμπαρντ καθάρισαν το παιχνίδι για την ομάδα του Πελεγκρίνι και διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ