powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Εύκολα για Π.Α.Ο.Κ και Ολυμπιακό, τρένο η Βέροια


Εύκολες νίκες για Π.Α.Ο.Κ και Ολυμπιακό με 3-0 ενώ η Βέροια έφτασε στην τρίτη νίκη της σε τρεις αγώνες και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Αθανασιάδης στο 22, Περέιρα στο 47 και Μακ με πέναλτι στο 80. Πλήγμα με τον Τζαβέλλα, ο οποίος αντικαστάθηκε στο ημίχρονο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Άπαντες πλέον συγκεντρώνονται στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη.


Την στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός τα έβρισκε δύσκολα απέναντι στον ΟΦΗ, ο Αντελεγιέ έδωσε τη λύση. Με αυτογκολ στο 22ο λεπτό ο παίκτης των Κρητικών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια και έκαμψε κάθε αντίσταση που είχαν προβάλει οι Κρητικοί. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τον Ολυμπιακό που ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε σε μια εύκολη νίκη 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ, με σκόρερ τους Ντουρμάζ στο 44 και Τσόρι στο 54. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα Τσάμπιονς Λίγκ με την Ατλέτικο.


Αν και βρέθηκε να χάνει με γκολ του Χαβίτο από το 1ο λεπτό, η Βέροια αντέδρασε σωστά και μετά από τη νίκη με 3-2 επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το μεγάλο «διπλό» 0-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κάμπορα στο 29, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μαραγκού και ο Ντουμίτρου που σκόραρε με πανέμορφο τρόπο στο 56ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ