powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Άλωσε το Μισάνο ο «Doctor»!


Εκπληκτική εμφάνιση μέσα στην πατρίδα του πραγματοποίησε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος γύρισε μετά από ενάμιση χρόνο και πάλι στις νίκες.


Ο Ρόσι ξεκινούσε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης και πιο συγκεκριμένα την τρίτη θέση και μετά την πρώτη στροφή ήδη βρισκόταν δεύτερος. Η πίεση του Μαρκ Μαρκέθ στους επόμενους γύρους ήταν ασφυκτική αλλά ο «γιατρός» κατάφερε να κρατήσει την θέση του και να απειλήσει και τον πρώτο Λορένθο, τον οποίο πέρασε και ο ίδιος αλλά και ο Μαρκέθ.

Έτσι από νωρίς ο Βαλεντίνο κρατούσε την πρωτοπορία έχοντας τον Μαρκέθ στην εξάτμιση του, μέχρι που ο νεαρός Ισπανός υπέπεσε σε λάθος και έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα αν βρεθεί στην τελευταία θέση. Από εκεί και πέρα ο Ιταλός δεν άφησε τον Λορένθο να ρίξει την διαφορά κάτω από τα 2 δευτερόλεπτα και αφού έλεγχε τον αγώνα πήρε μια νίκη που ο ίδιος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λορένθο και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ντάνι Πεντρόσα, έχοντας λίγο πίσω του τον Ντοβιτσιόζο. Ο Μαρκέθ κατάφερε να βρεθεί στην 15η θέση και να πάρει έστω τον ένα βαθμό που του έδινε αυτή η θέση.

Αναλυτικά οι χρόνοι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ