powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος καλό για Π.Α.Ο.Κ-Κλάους!


Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2018.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης βρέθηκε μετά την προπόνηση στα γραφεία της Τούμπας και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τον Π.Α.Ο.Κ, με αυξημένες απολαβές που αγγίζουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Πλέον, ο 26χρονος διεθνής επιθετικός θα είναι κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με το νέο του συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το 2018.

Έτσι τελείωσε θετικά μία υπόθεση που κράτησε περισσότερο απ΄ ότι περίμενε κανείς και πέρασε από χίλια κύματα μέχρι οι δύο πλευρές να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου και παράλληλα δημιούργησε όχι μόνο αγωνία στον κόσμο του δικεφάλου αλλά και προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής μετά το αίσιο τέλος των συνομιλιών κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το καινούριο συμβόλαιο, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Κλάους βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 1996 και έχει ήδη 194 συμμετοχές με 70 γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σήμερα είναι εκ των αρχηγών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ