powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κατέκτησε το US Open ο Cilic!


Ο Marin Cilic ήταν απλά ανίκητος σε αυτό το US Open και το απέδειξε έμπρακτα και στον τελικό, όπου επιβλήθηκε του Kei Nishikori με 6-3, 6-3, 6-3! Ο 25χρονος Κροάτης κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του με διαφορά, σε ένα τουρνουά που δεν έχασε σετ σε κανένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του!

Ο Cilic ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανεπανάληπτη πορεία του στο φετινό US Open, μια πορεία που πιθανότατα να μην περίμενε ούτε ο ίδιος. Ο Κροάτης συνέχισε να κρατάει το τένις του σε ανεξέλεγκτους ρυθμούς και με φόρα από τα προηγούμενα παιχνίδια του, στα οποία είχε αποκλείσει τους Tomas Berdych και Roger Federer χωρίς να χάσει σετ, δε δυσκολεύτηκε να φτάσει σ' αυτόν τον μεγάλο τίτλο.

Το σερβίς του Cilic ήταν ασύλληπτο, στους κρίσιμους πόντους ήταν πολύ συγκεντρωμένος και οι επιστροφές του ήταν βαθιές και άψογες, δημιουργώντας συχνά πυκνά προβλήματα στον Nishikori. Επίσης ο Κροάτης έδειχνε πολύ συγκεντρωμένος σε όλους τους κρίσιμους πόντους και το παραμικρό λάθος του Ιάπωνα ήταν καθοριστικό.

Αναμφίβολα η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του Cilic, που πριν τον σημερινό τελικό είχε τίτλους μόνο σε τουρνουά της κατηγορίας ATP World Tour 250! Αυτός ήταν ο 12ος τίτλος της καριέρας του και 3ος φετινός, μετά από αυτούς σε Delray Beach και Zagreb. Ήταν επίσης ο παρθενικός του τελικός σε μεγάλο τουρνουά, αφού δεν είχε παίξει σε κανέναν από Masters και πάνω.

Δείτε την συνέχεια στο Tennisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ