powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Απογοητευτική Εθνική...


Μετά από μια ιδιαίτερα απογοητευτική εμφάνιση, η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε με 0-2 από την Β. Ιρλανδία και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.


Ναυάγιο για την Εθνική Ελλάδος που ηττήθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 0-2 από τη Β. Ιρλανδία και πλέον είναι προτελευταία στον όμιλο με μόλις 1 βαθμό. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Γουόρντ άνοιξε τα σκορ με σουτ μέσα στην περιοχή. Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει μάταια, με την Ιρλανδία όχι μόνο να κλείνει καλά τους χώρους αλλά να έχει και δοκάρι με τον Λάφερτι στο 45'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου άσχημα, με τον Λάφερτι να χτυπά στην αντεπίθεση και να γράφει το 0-2. Στη συνέχεια, η Εθνική δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει επικίνδυνη, παρουσιάζοντας πολύ κακή ψυχολογία και καθόλου καθαρό μυαλό. Οι αλλαγές του Κλαούντιο Ρανιέρι ούτε βοήθησαν να αλλάξει η ροή του αγώνα, με το γενικότερο κοουτσάρισμα του Ιταλού να μη βγάζει ιδιαίτερο νόημα.

Ένας βαθμός μετά από τρία παιχνίδια με δύο εντός έδρας ήττες έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι που πλέον βλέπει με κιάλια την Β. Ιρλανδία και τη Ρουμανία που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η συνέχεια προβλέπεται πολύ δύσκολη και η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 είναι ήδη αρκετά δύσκολη αν και ακολουθούν αρκετοί ακόμη αγώνες το επόμενο διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ