powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Βροχή τα γκολ στο Champions League!


Καταιγισμός από γκολ στα παιχνίδια της Τρίτης στο Champions League με την Μπάγερν και την Σαχτάρ να πετυχαίνουν από 7 η κάθε μια.


Όμιλος Ε:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σϊτι 2-2:

Η Μάντσεστερ Σϊτι έδειξε καλά σημάδια στο πρώτο μέρος, καθώς κατάφερε με τον Αγκουέρο στο 29' και τον Μίλνερ στο 38' να πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ένα πλεονέκτημα όμως, που δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ, μιας που η ΤΣΣΚΑ έδειξε τα δόντια της και ισοφάρισε με τον Ντουμπιά στο 65' και με τον Νάτσο στο 86' με πέναλτι.

Ρόμα - Μπάγερν 1-7:

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάγερν έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και βάλθηκε να ξυπνήσει την Ρόμα από το όνειρο που βρισκόταν. Πολύ νωρίς οι Βαυαροί και πιο συγκεκριμένα στο 9' με τον Ρόμπεν άνοιξαν το σκορ στο Ολίμπικο. Τα τέρματα διπλασίασε στο 23' ο Γκέτσε και τα τριπλασίασε στο 25' ο Λεβαντόφσκι. Ο εφιάλτης όμως μόλις είχε αρχίσει για την Ρόμα, η οποία δέχτηκε άλλα 2 τέρματα στο 30' από τον Ρόμπεν και στο 36' από τον Μίλερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πριν βγει το ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα θέλησε να αντιδράσει και τελικά έφτασε στο πρώτο και μοναδικό της γκολ στο παιχνίδι με τον Ζερβίνιο στο 66'. Αυτό εξόργισε όμως τον Ρόμπεν και την παρέα του και ανέβασαν πάλι στροφές για το επιβλητικό 1-7 με τον Ριμπερί στο 78' και τον Σακίρι στο 80'.

Όμιλος F:

ΑΠΟΕΛ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1:

Κατάματα κατάφερε να κοιτάξει την Παρί το ΑΠΟΕΛ, το οποίο με την πολύ καλή του εμφάνιση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε για γκολ, σίγουρα θα μπορούσε να είναι αυτό που θα έφευγε με τους 3 βαθμούς. Μια φάση όμως φτάνει για τους Παριζίάνους, που πέτυχαν το μοναδικό τους γκολ στο 87' με τον Καβάνι.

Μπαρτσελόνα - Άγιαξ 3-1:

Με κέφια μπήκε στο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι και Νέιμαρ να συνεργάζονται άψογα και να ανοίγουν το σκορ για την ομάδα τους στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά την ασίστ του στον Βραζιλιάνο, ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους μετά από εκπληκτική ασίστ του Ινιέστα. Ο Αίαντας θέλησε να κόψει την ανάσα των μπλαουγκράνα με το γκολ που πέτυχε στο 88', αλλά ο Σάντρο ανέλαβε να βγάλει την Μπατσελόνα από την δύσκολη θέση κάνοντας το 1-3 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όμιλος G:

Σάλκε - Σπόρτιγκ Λισαβόνας 4-3:

Ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπή. Αρχικά η Σπόρτιγκ άνοιξε το στοκ στο 16' με τον Νάνι, αλλά μετά την αποβολή του Μαουρίσιο στο 33' η Σάλκε άλλαξε την κατάσταση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό με μια αδύναμη κεφαλιά και ένα φθηνό λάθος του Ρουί Πατρίσιο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. 

Στο 51' ο Χούντεραλ και στο 60 ο Χέβεντες ανέβασαν το σκορ στο 3-1, αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Σίλβα με πέναλτι έφερε το παιχνίδι και πάλι στην διαφορά του ενός γκολ. Ο τελευταίος στο 78' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, μέχρι να έρθει στο 90+3' ο Τσούπο-Μοτίνγκ να δώσει τους 3 βαθμούς στην Σάλκε από τα 11 μέτρα.

Τσέλσι - Μάριμπορ 6-0:

Δεν έδειξε έλεος ο Μουρίνιο στην Μάριμπορ και την σκότωσε με το ευρύ 6-0. Από την αρχή του αγώνα η Τσέλσι είχε το πάνω χέρι και κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με τον Ρεμί. Ο Ντρογκμπά στο 23' με πέναλτι και ο Τέρι στο 31' έγραψαν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχισε ακάθεκτη και πέτυχε άλλα 3 γκολ. 

Ένα με αυτογκόλ του Βίλερ στο 54', ένα με πέναλτι στο 77' από τον Αζάρ και ένα στο 90' και πάλι από τον Αζάρ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσεχ έκανε μια εξαιρετική απόκρουση πέναλτι στο 64' με εκτελεστή τον Ιμπραΐμι.

Όμιλος H:

Μπάτε Μπορίσοφ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-7:

Χωρίς έλεος πέρασε η Σαχτάρ από το γήπεδο της Μπάτε, αφού δεν σταμάτησε να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Άλεχ στο 11', Αντριάνο 28'(πέναλτι), 36', 40', 44' και 82'(πέναλτι) και Ντούγκλας στο 35'.

Πόρτο - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1:

Προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι η Πόρτο, μόνο που την δεύτερη φορά το κράτησε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Ερέρα, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 58' από τον Φερνάντεζ. Την λύση για την Πόρτο έδωσε στο 75' ο Κουαρέσμα που έγραψε το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ