powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Και πάλι στην Κορυφή η Ρόμα!


Μετά την απρόσμενη ήττα της Γιουβέντους από την Τζένοα στις καθυστερήσεις με 1-0, πλέον είναι αναγκασμένη να συγκατοικεί με την Ρόμα, η οποία νίκησε με 2-0 την Τσεζένα.

Μια ήττα που δεν ήθελε με τίποτα, καθώς δείχνει να ξεφουσκώνει μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα, δέχθηκε η Γιουβέντους, με την Τζένοα να στέκεται τυχερή, αφού η Γιουβέντους σημάδεψε 2 φορές το δοκάρι. Βέβαια, το γκολ της Τζένοα ήταν οφσάιντ, αλλά αυτό που αποφάσισε ο διαιτητής δεν αλλάζει και πληγώνει το Μπουφόν ο οποίος γιόρταζε το 500ό παιχνίδι του κάτω από τα δοκάρια της «Γιούβε».

Τζένοα (3-4-1-1): Περέν, Μαρκέζε, Ντε Μάιο, Μπουρντίσο, Ρόζι (81' Αντονίνι), Μαντραγκόρα (69' Κούτσκα), Γκρέκο, Αντονέλι, Μπερτολάτσι, Πινίγια (87' Μάτρι), Περότι.

Γιουβέντους (3-4-3): Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ (79' Περέιρα), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε (65' Μοράτα).


Σε αντίθεση με την Γιουβέντους, η Ρόμα κέρδισε με 2-0 σε χαλαρούς ρυθμούς και ανέβηκε στην κορυφή μαζί με την μεγάλη κυρία. Με γκολ του Ντέστρο στο 8ο λεπτό και του Ντε Ρόσι στο 81ο, η Ρόμα είχε ένα ήσυχο βράδυ.

Ρόμα (4-3-3): Σκορούπσκι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Αστόρι (54' Γιανγκά-Εμπιουά), Κόουλ, Κεϊτά, Ντε Ρόσι (82' Ναϊνγκολάν), Πιάνιτς, Ζερβίνιο, Ντέστρο, Ιτούρμπε (52' Φλορέντζι). 

Τσεζένα (4-3-3): Αλιάρντι, Καπέλι (83' Γκαριτάνο), Λουκίνι, Βόλτα, Ρεντζέτι, Μάγκνουσον, Τζιόρτζι, Κόπολα, Ντε Φέουντις, Σούτσι (52' Ντεφρέλ), Τζούριτς (63' Αλμέιδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ