powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ!


Σύμφωνα με Καταλανικά δημοσιεύματα ο Ερίκ Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του τον ερχόμενο Δεκέμβρη και θα πάει να ζήσει στην Βαρκελώνη.


Ένα θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τον κόσμο της Μπαρσελόνα, είναι η αποχώρηση του Αμπιντάλ από τα γήπεδα. Αυτή την φορά αποχωρεί οριστικά σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» και δεν είναι λόγο υγείας, αλλά λόγο ηλικίας. Ο Γάλλος μπορεί να μην συνεχίσει στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά γίνεται λόγος ότι η Μπαρτσελόνα έχει προσφέρει μια θέση τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος και μιας και δεν έχει τραβήξει λίγα με την υγεία του, ο 35χρονος νιώθει κόπωση. Βέβαια, το μόνο παραθυράκι για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Αμπιντάλ μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να καταφέρει να περάσει στην φάση των «16» του Champions League και ειδικά αν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν πρώτοι από την φάση των ομίλων.

Τέλος, η «Sport» κάνει λόγο για άλλη μια ένδειξη του ότι ο Αμπιντάλ θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη και αυτό είναι η γυναίκα και τα 3 παιδιά του. Η σύζυγος του Γάλλου, Χαγιέτ Κεμπίτ, έχει ήδη εγκατασταθεί στην Καταλανική πρωτεύουσα και οι 2 από τις 3 κόρες του έχουν γραφτεί σε αγγλόφωνο σχολείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ